O NAMAMi Smo Otto Moto

Novo otvorena trgovina sa godinama iskustva u Makarskoj, koja se bavi prodajom Kymco skutera te servisira SVE vrste skutera. Mi nudimo daleko najniže cjene usluga te najniže cjene Kymco skutera Zaboravite na ogromne cjene servisa u privatnim garažama bez jamstva koji većinom rezultiraju vašim nezadovoljstvom. Obratite nam se sa povjerenjem i naš ovlašteni servis će se pobrinuti za vaš skuter.

Mi smo specijalizirana trgovina i servis koji se bavi svim vrstama popravaka vašeg skutera. Prodajemo nove, rabljene, zamjenske i tuning djelove za sve vrste skutera i također vršimo usluge mehanickog tuninga vašeg skutera. Posjedujemo veliki asortiman Kymco skutera te mnogo opreme i rezervnih djelova za Kymco i druge vrste skutera. Kymco, SYM, Piaggio, Gilera i Yamaha su jedan od mnogo brendova što servisiramo. Na sve servise i radove kod nas ostvarujete jamstvo.

moto

Ovlašteni Servis

Vaš motor pripremamo za tehnički pregled. Servisi preko nas su pouzdani, provjereni te profesionalni. Glavni cilj nam je vaša sigurnost u prometu te vaše zadovoljstvo.

Sigurnost i Ispravnost

Mi smo jedini i prvi ovlašteni servis za ovu vrstu skutera na makarskoj rivieri. Vršimo kompletnu inspekciju i dijagnostiku vašeg motora po najpovoljnijim cjenama. Tjekom dijagnostike prvo se baziramo na vašu te signurnost drugih vozaca u prometu.

moto
Najpovoljnije Cjene
Svi Skuteri
Ovlašteni Servis
Tehnička Ispravnost
Sigurna Vožnja

Naše Usluge

Dole su nabrojane neke od usluga što nudimo. Garantiramo na najbolji omjer cjene i kvalitete. Za sve naše prodane motocikle i za sve naše usluge ostvarujete jamstvo. Otto-Moto je prvi i jedini ovlašteni servis i prodavač Kymco skutera.

bike
Inspekcija Skutera
Ukoliko sumnjate na bilo kakav kvar na vašem motoru, dođite kod nas u trgovinu da procjenimo težinu kvara te da prosljedimo vaš skuter u naš ovlašteni servis. Možete nas pronaći na adresi: VUKOVARSKA 1 - 21300 Makarska, svakim radnim danom od 8:00h do 15:00h te Subotom od 8:00h do 12:00h.
Priprema za tehicki pregled
Umorni ste od cekanja reda na tehnickoj stanici samo da bi vas vratili nazad jer niste tehnicki ispravni? Strah vas je da vas policija zaustavi i pošalje na izvanredni tehnicki? Štedite novac! Obratite se nama. Mi imamo rješenje za vas!

Vrsimo usluge pripreme skutera za tehnicki pregled postivajuci zakonske norme. Stavljamo razne vrste original blokada i vršimo detaljnu provjeru vašeg vozila za tehnicku ispravnost. Garantiramo 100% ispravnost skutera i prolazak na tehnickoj stanici.
Prodaja novih Kymco skutera
Prodajemo samo izabrane nove Kymco skutere poštivajući želje i interese naših kupaca. Za skutere koja nisu na lageru ali vi bih željeli kupiti, moguće je naruciti. Garantiramo najniže cjene navedenih skutera. Zašto Kymco? Kymco skuteri su poznati kao pouzdani skuteri po veoma pristupacnim cjenama. Za kupca znaci mnogo: Povoljni servisi, pristupacni djelovi, dugotrajnost, pouzdanost, moderan izgled te mnogo više.
Servis SVIH vrsta skutera
Servisiramo gotovo sve vrste skutera. Prepustite vaš skuter našem ovlaštenom servisu. Skuter će biti gotov u najkraćem mogućem roku. Također vršimo usluge izvanrednog izlaska na teren van radnih sati.
Prodaja Kaciga i rezervnih djelova
Prodajemo poznate LS2 zaštitne kacige već od 427,50 kuna. LS2 kacige su poznate po dobrom omjeru cjene i kvalitete gdje je vaša sigurnost na prvom mjestu. Kacige su također modernog izlgeda i specificnog izgleda.

Posjedume veliki asortiman rezervih djelova za skutere. Prodajemo nove, polovne, zamjenske i tuning djelove za sve vrste skutera, te vršima njihovu ugradnju u našem servisu.
Usluge na upit
Ukoliko neke od usluga nisu navedene, slobodno nam posaljite upit na dole predvidjeni obrazac ili nas kontaktirajte na broj: +385 99 4066 560